EcoDim PRO line: voor én door de installateur

  • Geschrieben am
  • 0
EcoDim PRO line: voor én door de installateur

EcoDim introduceert de PRO line. Een update van de vier best verkochte modellen, uitsluitend via de elektrotechnische groothandels te verkrijgen. Met deze dimmers komt er een lijn op de markt met nóg betere specificaties. Speciaal ontwikkeld voor, maar ook samen met de e-installateur/monteur.

Wat vindt de installateur belangrijk?

De EcoDim PRO line is op basis van input van diverse installateurs ontwikkeld. Over het algemeen heeft de installateur een drukke agenda en kan hij/zij zijn/haar tijd maar één keer indelen. Daarom is gebruiksgemak, kwaliteit én een (snelle) installatie zonder problemen van uiterst belang.

Hoe zorgen de PRO dimmers voor gebruiksgemak? Dankzij de hoge aansluitwattages (0-700W), MIN en MAX afstelling, vervangbare zekering, geschiktheid voor alle merken afdekmateriaal en de kleine inbouwdiepte (23mm).

Daarnaast is de PRO line DEKRA gecertificeerd, heeft deze een garantie van 5 jaar en is deze gemaakt van gerecycled plastic. Tenslotte zijn de dimmers RLC/fase aan- en afsnijding (m.u.v. de .04 PRO) en is de installatie altijd 2-draads uit te voeren. Zonder in te leveren op dimkwaliteit of lichtstabiliteit.

Kortom, heeft u standaard een EcoDim PRO in uw bus? Dan bent u klaar voor elke klus!

 

EcoDim PRO line installateur

 

ECO-DIM.02 PRO: De hardloper!

De ECO-DIM.02 PRO is een update van de onder installateurs zeer geliefde ECO-DIM.02. Het aansluitvermogen is verhoogd van 0-150W naar 0-250W LED. Daarnaast beschikt deze dimmer over een MIN en MAX instelling. Hiermee zorgt u voor een optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit in het hoogste en laagste lichtniveau. Een andere grote verbetering is dat deze dimmer geschikt is voor zowel fase afsnijding als fase aansnijding (RLC). Tot slot heeft de ECO-DIM.02 PRO een vervangbare én extra zekering. Met deze dimmer zit u altijd goed!

 

ECO-DIM.02 PRO

 

ECO-DIM.03 PRO: Speciaal voor de grotere installaties

De ECO-DIM.03 PRO is de meest krachtige dimmer van EcoDim met een aansluitvermogen van 0-700W LED. Verder heeft de ECO-DIM.03 PRO een MIN & MAX afstelling, is het een RLC dimmer en heeft ook deze dimmer een vervangbare en extra zekering. Ideaal voor installaties met hogere vermogens of waarbij u met een grote hoeveelheid led lampen te maken hebt.

 

ECO-DIM.03 PRO

 

ECO-DIM.04 PRO: Dimmen hoeft niet duur te zijn

De ECO-DIM.04 PRO is de goedkoopste dimmer van de vier, maar is wel voorzien van alle basisbenodigdheden. De dimmer heeft een aansluitvermogen van 0-200W LED. Daarnaast heeft deze dimmer een MIN afstelling & automatische MAX detectie.

 

ECO-DIM.04 PRO

 

ECO-DIM.05 PRO: Duo dimmer met wisselschakeling

Tot slot is er nog de ECO-DIM.05 PRO. Dit is een duo dimmer. Op deze dimmer sluit u 2 lichtgroepen aan van ieders 0-200W LED. Uniek aan deze dimmer is dat er een wisselschakeling mogelijk is per kanaal. Ook kunt u per kanaal de MIN en MAX afstellen. Deze dimmer is geschikt voor beide dimtechnieken (RLC).

 

ECO-DIM.05 PRO

 

Enkel verkrijgbaar bij de elektrotechnische groothandel

De PRO line wordt enkel verkocht aan de elektrotechnische groothandel en hiermee voldoen wij aan de lang gekoesterde wens van de groothandel, maar ook van de installateur. Het (prijs)vergelijk met online partijen wordt hierdoor tot het minimum beperkt.

De vernieuwde ECO-DIM.02 en ECO-DIM.04 PRO zijn vanaf begin mei verkrijgbaar, de ECO-DIM.03 PRO en ECO-DIM.05 PRO worden verwacht in Q3 van dit jaar.

 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.