EcoDim timmert aan de weg!

  • Geschrieben am
  • 0
EcoDim timmert aan de weg!

Ook de afgelopen tijd is er weer van alles gebeurd rondom EcoDim. Zo heeft Jeroen een gastcollege mogen geven en verwelkomen we twee nieuwe distributeurs!

Gastcollege bij IW Nederland Tilburg

Met een gastcollege aan IW Nederland locatie Tilburg heeft Jeroen Sieben een nieuwe lichting elektriciens enthousiast mogen maken met theorie over dimmers en techniek! Het doel van dit gastcollege is om de toekomstige installateur de theoretische basis bij te brengen over toepassingen en mogelijkheden van led dimmers.

Hiermee proberen we duidelijk te maken welke led dimmer de beste keuze is in een bepaalde situatie. Wanneer de studenten in de toekomst voor een schap staan in de elektrotechnische groothandel, weten ze zo precies welk type dimmer ze het beste uit al die soorten en merken moeten kiezen!

Onderwerpen welke zoal besproken werden zijn: fase aan- en afsnijding, powerfactor, blindstroom en protocollen voor smarthome toepassingen.

 

EcoDim gastles

 

Distributienetwerk uitgebreid!

In het regio-gebied van Tilburg hebben wij met EcoDim nóg meer nieuws te melden. Ons distributienetwerk is landelijk goed vertegenwoordigd maar met de komst van Horvers B.V. zijn onze producten ook eenvoudig te verkrijgen in de omgeving van Tilburg!

Horvers B.V. is een van de weinige (kleine) lokaal zelfstandige groothandels welke Nederland rijk is. Wat de mannen van Horvers echt sterk maakt is de service op hoog niveau, goed advies, een juist productaanbod en het écht kennen van de klant.

 

EcoDim Horvers

 

Onze producten liggen lokaal bij de groothandel, maar zijn ook in het e-commerce segment te vinden. Uiteraard met een goed distributie- en prijsbeleid. Zo verwelkomen wij Profolux als distributeur en partner voor honderden online shops in Nederland. Voor de online georiënteerde installateur zijn onze professionele dimmers met krachtige specificaties zo ook gemakkelijk vindbaar!

 

          EcoDim Profolux

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.