Dimmen zonder zorgen met EcoDim

  • Geplaatst op
  • 0
Dimmen zonder zorgen met EcoDim

Met de led dimmers van EcoDim heeft u voor elke situatie de juiste oplossing. Deze zijn namelijk universeel toepasbaar, gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast heeft EcoDim een compleet dimmerpakket en kunt u altijd terecht bij de kundige en vriendelijke klantenservice. In dit artikel leest u waarom u met EcoDim kunt dimmen zonder zorgen!

Universele dimmers voor elke situatie

Een groot voordeel van de dimmers van EcoDim is dat ze voor elke situatie geschikt zijn. Deze werken namelijk allemaal op fase afsnijding. Een fase afsnijding dimmer is compatibel met 90% van de led lampen. Wanneer u toch nog lampen wilt dimmen die op fase aansnijding werken kunt u kiezen voor de RLC dimmers van EcoDim (deze werken op zowel fase afsnijding als fase aansnijding). Bovendien passen alle grote merken afdekmateriaal op de dimmers van EcoDim. Dit zorgt ervoor dat u uw favoriete afdekmateriaal gewoon kunt blijven gebruiken. Geschikte merken afdekmateriaal zijn: Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Kopp, Merten by Schneider en PEHA. Zo is er voor iedere dimsituatie een oplossing.

Universele led dimmers

 

Compleet dimmerpakket

Het dimmerpakket van EcoDim is erg compleet. Zo zijn er conventionele dimmers én smart dimmers. In het assortiment vindt u dimmers met ruime aansluitwattages, duo dimmers, een wisseldimmer, dimmer modules, en snoer-, vloer- en stekkerdimmers. Verder heeft EcoDim inbouwspots, Zigbee lampen en led dimmer toebehoren (o.a. dimstabilisators en afdekmateriaal). De smart dimmers in het assortiment van EcoDim werken met de protocollen Zigbee, WiFi en Z-Wave. Hiermee is het smarthome pakket geschikt voor bijna alle systemen. Hiermee heeft EcoDim een assortiment waarmee de installateur perfect uit de voeten kan.

 

Smart led dimmers  snoer-, vloer- en stekkerdimmers

 

Kwalitatief, gebruiksvriendelijk en goed af te stellen

Met EcoDim kunt u rekenen op kwaliteitsdimmers. Zo hebben deze enorm lage minimale vermogens (0 watt) en hoge maximale vermogens (variërend tussen 50 watt en 500 watt). Dit zorgt ervoor dat u allerlei verschillende soorten en groottes qua lichtgroep kunt aansluiten. Verder kunt u de dimmers gemakkelijk afstellen. De EcoDim dimmers beschikken over MIN & MAX afstellingen. Met deze afstellingen stelt u het optimale dimbereik in. Daarnaast zorgt u er met deze functies voor dat het licht in het hoogste en laagste lichtniveau stabiel blijft. Deze afstellingen zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze zijn namelijk eenvoudig af te stellen met potmeters. Bovendien zijn de dimmers gemakkelijk aan te sluiten. U kunt deze 2-draads aansluiten. Hierdoor heeft u geen nuldraad nodig, dus hoeft u in bestaande situaties geen extra draad te trekken. Met EcoDim zijn zoemende en knipperende lampen/dimmers verleden tijd!

 

Led spots  Zigbee lampen

 

Uitstekende klantenservice

Mocht u toch nog tegen problemen aanlopen tijdens het installeren van de dimmers, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice kan u alles vertellen over de verschillende producten en helpt u graag met problemen. De klantenservice is te bereiken via de mail ([email protected]) of telefonisch (+31 (0)314-728457). Het EcoDim team bevat mensen met veel kennis over o.a. (smart) dimmers, elektra en led verlichting. Voor het juiste advies kunt u bij ze terecht.

 

Dimmen zonder zorgen

Wilt u voor elke dimsituatie een oplossing waarbij installatiegemak en kwaliteit voorop staan? Dan is EcoDim het juiste merk voor u! EcoDim is dé leverancier voor universele (smart) dimmers. De dimmers zijn perfect voor installateurs die streven naar tijdbesparing, eenvoudige installaties en willen dimmen zonder zorgen!

Wilt u meer weten over de producten van EcoDim? Bekijk het assortiment hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.