EcoDim, dè led dimmer voor alle merken afdekmateriaal!

 • Geplaatst op
 • Door Gabbe van der Zwan
 • 0
EcoDim, dè led dimmer voor alle merken afdekmateriaal!

EcoDim, dè universele led dimmer voor alle merken afdekmateriaal!

Een universele led dimmer voor alle merken afdekmateriaal. 

Wij zeggen altijd: Je moet doen waar je goed in bent......

Wij zijn specialist in het dimmen van led verlichting, maar hebben minder keuze in afdekmateriaal, dat laten we dan ook graag over aan de specialisten bij de bekende A-merken die vele mooie designs en series op de markt brengen.

Waar wij wel voor hebben gezorgd is dat u onze inbouwelementen achter deze bekende A-merken afdekmateriaal kunt plaatsen. Want zoals gezegd, het dimmen van led zijn we wel goed in!

Wanneer u gaat overstappen op led verlichting en er is al een bestaande installatie, dan is het vaak alleen noodzaak om de halogeen dimmer te vervangen voor een led dimmer. Want vaak is er ooit al eens  afdekmateriaal aangeschaft. Of wanneer u graag met een bepaald merk en/of type merk afdekmateriaal werkt wilt u dit graag blijven gebruiken.

Wij hebben er met EcoDim led dimmers voor gezorgd dat we passend zijn achter alle bekende merken afdekmateriaal. Onze led dimmers zijn dus universeel toepasbaar!

Wij hebben onze dimmers passend gemaakt voor onderstaande merken afdekmateriaal: 

 • Berker by Hager
 • Busch-Jaeger (m.u.v. 6540-7x)
 • Gira
 • JUNG
 • Kopp
 • Merten by Schneider 51xx en System M
 • Niko (m.u.v. XXX-31003 en PR20)
 • PEHA

GIRA, JUNG, Berker by Hager, Merten by Schneider afdekmateriaal 

Onderstaande merken afdekmateriaal zijn zonder aanpassingen op onze inbouwdimmers te plaatsen. U heeft hiervoor geen extra hulpstukken nodig. 


Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!   Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!    Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!    Universele led dimmer voor alle merken afdekramen! 

Busch-Jaeger afdekmateriaal 

n

Om Busch-Jaeger afdekmateriaal goed passend te maken hebben we een metalen plaatje (niet noodzakelijk) laten ontwikkelen en wordt er een verdikkingsknopje (4mm naar 6mm, wel noodzakelijk) meegeleverd. Hierdoor kunt u het afdekmateriaal van Busch-Jaeger probleemloos gebruiken op onze EcoDim inbouwdimmers.

Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!

NIKO afdekmateriaal 

Dankzij het meegeleverde metalen hulpstukje is de EcoDim led dimmer perfect passend met bestaand Niko afdekmateriaal. U kunt middels het metalen plaatje namelijk het afdekmateriaal op het metalen plaatje schroeven.

Hierdoor is NIKO afdekmateriaal perfect passend op de EcoDim led dimmers. Enkele modellen werkend met een kliksysteem (Intense, 310-01901, 310-02001, 310-02801) zijn niet compatibel.

Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!

PEHA afdekmateriaal

PEHA afdekmateriaal hebben wij passend gemaakt op onze EcoDim led dimmers. Hiervoor hebben we de blauwe plaat van onze dimmer laten aanpassen zodat het afdekmateriaal van PEHA perfect past op onze led inbouwdimmers. 

Universele led dimmer voor alle merken afdekramen!
Wanneer u nog vragen heeft over het afdekmateriaal in combinatie met onze dimmers, of het dimmen van led in het algemeen, dan vernemen wij het graag. 

Reacties

 1. Gabbe van der Zwan Gabbe van der Zwan

  Beste Heather,

  De Kopp afdekramen zijn te gebruiken, het is echter wel per type afdekraam verschillend of er een D-vormig hulpstuk gebruikt dient te worden. Mocht dit benodigd zijn verzoeken wij u een e-mail te sturen naar [email protected]

  Met vriendelijke groet,
  Gabbe van der Zwan

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.