EcoDim in juni: haringparty's en smarthome seminars!

  • Geplaatst op
  • 0
EcoDim in juni: haringparty's en smarthome seminars!

Door de lange (zwoele) zomerse dagen is er zeker geen gebrek aan natuurlijk licht, waardoor het wereldje van kunstmatig licht veelal rustigere tijden kent gedurende deze zomer maanden. Toch hebben wij met EcoDim een mooie maand juni mogen afsluiten: zo hebben wij Toolstation warm ontvangen als klant en verschillende vestiging gerelateerde evenementen, zoals de Haringparty’s in het Westen, bijgewoond. En ook enkele informatieve smarthome seminars mogen geven bij locaties van Oosterberg in het Noorden.

Een warm welkom voor Toolstation!

Daar waar het ontbrak aan goede universele led dimmers, is het assortiment van Toolstation nu geprofessionaliseerd en compleet gemaakt met dimmers van EcoDim. Vanaf begin juni is EcoDim vertegenwoordigt en zichtbaar in 113 vestigingen van Toolstation en binnenkort ook vindbaar in hun uitgebreide catalogus. We willen Toolstation welkom heten als klant en zien een mooie samenwerking tegemoet!

 

Toolstation assortiment

 

Haringparty's in Wateringen en Den Haag

Haringparty’s zijn helemaal happening in met name de westerse streken van ons land. In juni hebben Gabbe en Jeroen twee haringparty's mogen bijwonen: De haringparty bij Oosterberg Wateringen en de haringparty bij Snoeck Den Haag.

Voor EcoDim was de aftrap bij Oosterberg Wateringen. Waar een combinatie van prima weersomstandigheden, een heerlijk zonnetje en een gezellige leveranciersmarkt zorgde voor een mooie opkomst van trouwe Oosterberg klanten. Dit waren veelal EcoDim-gebruikers, maar nieuwsgierigheid naar stabiele smarthome oplossingen overtrof alle vragen. In de markt van domotica protocollen gebeurt veel en ook de snelle adaptatie van smarthome toepassingen in de consumentenmarkt maakt het de professionele installateur niet makkelijker. "Mooi dat EcoDim Zigbee dimmers makkelijk zijn te integreren in al bestaande domotica systemen zoals Philips HUE." Zei een van de installateurs. O.a. hierdoor bleek de ECO-DIM.07 Zigbee Pro direct een oplossing voor een vraagstuk. Met 25 dimmers had deze installateur direct een mooie oplossing voor zijn project.

 

Haringparty Oosterberg

 

 

Een week later mochten we naar Den Haag. Haagse gezelligheid! Dat is hoe dit haring-evenement van Snoeck Elektrogroothandel in twee woorden het best te beschrijven is. Het was een evenement met ongedwongen gezelligheid en verse haring. Voor de mensen die niet van haring houden was er zelfs een mobiele frietwagen geregeld.

De leukste oplossing van deze avond was volgens Gabbe en Jeroen van een installateur welke graag met EcoDim dimmers werkte, maar niet begreep waarom de dimmer die hij gewoonlijk gebruikte in een nieuw project niet werkte: "Waarom moet ik de dimmer haast 2 cm draaien voordat de lamp reageert? Jullie dimmers kunnen toch van 0 tot 100% dimmen?" 

Een mooi dialoog waarbij de oplossing al snel gevonden werd in het gebruikte type lichtbron. Ja, EcoDim dimmers kunnen het maximale bereik aan, sterker nog; door middel van de potmeters zorgen wij juist voor dat extra haalbare bereik. Desalniettemin moet de lichtbron wel geschikt zijn om zo ver te kunnen dimmen.

 

Haringparty Snoeck

 

Smarthome seminars

Wist u dat EcoDim ook technische seminars geeft? Zo hebben wij vestigingen van Oosterberg in Leeuwarden en Almelo mogen voorzien van een lekkere uitgebreide informatieve lunch! Tijdens deze kennissessie zijn de smarthome protocollen en de toepassing van onze smart producten aan bod gekomen. Het was mooi om te zien dat de medewerkers enthousiast werden van de mogelijkheden en toepassingen die ze voor de seminar nog niet kenden.

Wilt u ook een seminar/kennissessie over onze producten bij u op locatie? Neem gerust contact met ons op!

 

smarthome training

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.