Klantcase: Gerko van de Hee (Robri) over EcoDim

  • Geplaatst op
  • 0
Klantcase: Gerko van de Hee (Robri) over EcoDim

Robri Wekerom is ooit gestart als eenmanszaak met verkoop van werkhandschoenen en diamantzaagbladen. Inmiddels zijn ze gegroeid tot volwaardige elektrotechnische groothandel. Gerko van de Hee is één van de 15 medewerkers bij Robri. Als accountmanager is hij al ruim 4 jaar nauw in contact met zijn klanten. Gabbe van der Zwan sprak met Gerko.

Gerko werkte al een lange tijd met het merk EcoDim. Dit deed hij vooral met de conventionele dimmers. De toepassingen met draadloze protocollen kende hij nog nauwelijks. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een kennissessie te volgen was een afspraak al snel gerealiseerd. Tijdens deze afspraak heeft Gabbe het Robri-team bijgepraat over de Smarthome mogelijkheden van EcoDim.

 

“Één smart dimmer is in veel situaties een betere oplossing dan meerdere smart lampen."

 

Tijdens de kennissessie passeerden diverse protocollen en producten de revue. Gerko is enthousiast over de opgedane kennis: “Nu onze kennis verder uitgebreid is, is het ook makkelijker om actief te zijn met Smarthome toepassingen." Gerko besloot er in de praktijk ook gelijk mee aan de slag te gaan.

Bij een kleinschalig project heeft hij samen met een installateur gekozen voor 5 Zigbee dimmers. De Zigbee dimmers werden gebruikt in combinatie met Gira afdekmateriaal. De Zigbee dimmers werden ingeladen in het, onder de consumenten populaire, Smarthome systeem Philips Hue.

Gerko geeft aan dat een smart dimmer veel voordelen met zich meebrengt: “Één smart dimmer is in veel situaties een betere oplossing dan meerdere Smart lampen. Deze zijn vaak duurder en realiseren meestal niet hetzelfde lage dimbereik als een dimmer.”

 

“Nu onze kennis verder uitgebreid is, is het ook makkelijker om actief te zijn met Smarthome toepassingen."

 

Al met al is Gerko tevreden over de uitleg en de producten van EcoDim. Zo is hij o.a. positief over de prijs: “Voor elke dimsituatie is er een betaalbare dim-oplossing. Ook de slimme dimmers zijn voor een relatief lage prijs verkrijgbaar."

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.