Van student, naar installateur tot directeur!

  • Geplaatst op
  • 0
Van student, naar installateur tot directeur!

Een heleboel enthousiaste mensen kwamen samen op het Henk en Fred Event 2023. Op deze vakbeurs presenteerden een groot aantal merken en fabrikanten uit de branche hun noviteiten aan de markt.

Voordat je de beursvloer betrad om de ruim 80 exposanten te bezoeken werd je al warm verwelkomt door onze grote groene Hulk. Niet alleen ons symbool voor krachtige dimmer specificaties; maar ook een eyecatcher welke menige keren op social media opdook. Zo staan René Karst (Liever te dik in de kist, Atje voor de sfeer) en F1 race-legende Robert Doornbos vereeuwigd met onze grote groene vriend.

 

     ecodim robert doornbos     ecodim rene karst

 

Met trots hebben wij ons assortiment gecomplementeerd met de PRO line serie. Dimmers specifiek voor de elektrotechnisch installateur en uitsluitend verkrijgbaar via de welbekende groothandels! Een dimmer serie met uitgebreidere specificaties waar alle noviteiten van EcoDim in zijn verwerkt.

De Hulk is een eyecatcher met een boodschap: Sterk in dimmers met krachtige specificaties

Wat meteen opviel was de demo opstelling van alle dimmers gekoppeld aan een lichtbron. Een grote lange robuuste tafel met ‘testmogelijkheden’ om te laten zien dat EcoDim het inderdaad voor elkaar heeft gekregen om voor elke dimsituatie een dimoplossing te bieden. Touchlink koppelingen tussen afstandsbediening en smart dimmer of het gebruik van de kleine (smarthome)dimactor met een pulsdrukker als alternatief op de duurdere tastdimmers. Alles passeerde de revue; zo ook de
ECO-DIM.13 of smart dimmer met Matter ondersteuning.

 

beurs ecodim

 

Met EcoDim hebben wij deze beurs ervaren als; enorm verrast en positief. Prima georganiseerd, en diversiteit aan opkomst van bezoekers. Van student, naar installateur tot directeur! Wij hebben met veel mensen uit het vakgebied mogen spreken en kennis op mogen doen. Zo zijn er ook leuke werkveldsituaties ons ten gehore gekomen. Maar vooral ‘herkenbaarheid’ was de ondertoon van drie dagen beurs.

 

ecodim pro line

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.