WERELDPRIMEUR: De slimste led dimmer van de klas!

  • Geplaatst op
  • Door Nick Vriese
  • 0
WERELDPRIMEUR: De slimste led dimmer van de klas!

NIEUW: 's Werelds slimste led dimmer met een druk/draaiknop!

Dé slimste led dimmer van de klas!

Het dimmen van led is inmiddels niet nieuw meer, maar een slimme led dimmer in combinatie met een ouderwetse druk/draaiknop was er nog niet. EcoDim heeft hier haar zinnen op gezet en heeft een wereldprimeur in de markt gezet. 

We zijn namelijk twee jaar geleden aan het ontwikkelen geslagen om het voor elkaar te krijgen dat we de conventionele led dimmers kunnen combineren met domotica.  De markt voor het slimmer maken van gebouwen is natuurlijk enorm in opkomst en hier willen wij met EcoDim deel van uitmaken.

Omdat we alle kennis en ervaring vanuit het verleden in onze conventionele dimmers hebben verwerkt moest dit worden omgezet naar een smart dimmer. Het was een gehele klus, maar we hebben het voor elkaar gekregen. Met trots presenteren wij onze nieuwe ECO-DIM.07 met Zigbee en Z-Wave protocol. 

 

                  

                  ECO-DIM.07 Zigbee                                         ECO-DIM.07 Z-Wave 

U kunt dus “normale”/“domme” dimbare led lampen met uw domotica aansturen, zonder dat u daarvoor dure slimme dimbare led lampen hoeft aan te schaffen. Daarnaast werkt de EcoDim smart dimmer ook met bekende spraakbesturing als Google home en Amazon Alexa. Daarmee is deze dimmer dus verreweg de slimste van de klas.

Naast slim is de dimmer ook erg compleet. De dimmer werkt op fase afsnijding, de techniek waar 90-95% van de dimbare led lampen in de markt op werkt. Daarnaast kan je maar liefst 0-200W aan led vermogen op de dimmer aansluiten, is het licht altijd stabiel in te stellen door een MIN/MAX afstelling, is de dimmer met meegeleverde hulpstukken geschikt voor alle bekende merken afdekmateriaal en tenslotte wordt de dimmer standaard ook geleverd met afdekraam en dimmerknop.

Dus niet alleen de slimste, maar ook de meest complete led dimmer in de markt! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.