Verzenden & retourneren

Verzenden

Bezorging aan huis

Binnen EcoDim geldt: Op werkdagen voor 16:00 besteld = de volgende werkdag geleverd.
Een pakket wordt doorgaans voor 17:00 de volgende werkdag door DPD (of bij uitzondering door EcoDim bezorgservice) bezorgd. Hierbij zijn nationale feestdagen uitgezonderd. 

Bezorgingpogingen

DPD hanteert over het algemeen 3 bezorgpogingen aan de geadresseerde. U wordt hierbij altijd op de hoogte gehouden van de tijdsspanne van levering. Dit kan per mail, per SMS-bericht of middels een briefje in uw brievenbus zijn. Als een bezorgpoging niet slaagt, heeft DPD de vrije keuze om aan andere bezorgmethode te kiezen. Dit houdt in levering aan een DPD ParcelShop of bezorging aan één van de naastgelegen adressen.

Bij afgifte van het pakket, moet er altijd door een bevoegde ontvanger een Afleverbewijs worden getekend.


Retouren 

Wanneer u iets wilt retourneren kunt u dit terugsturen naar ons adres. De kosten van de retouren zijn voor eigen rekening. Ons adres:

EcoDim B.V.
Dr. Huber Noodtstraat 89
7001DV Doetinchem

Producten dienen altijd ongebruikt en netjes in de verpakking te zitten. 
De verpakking dient hierbij ook onbeschadigd te zijn. Bij beschadigde producten wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd.

Bent u ontevreden over het product?
Neem dan a.u.b. contact met ons op, zodat wij u wellicht van dienst kunnen zijn. Mogelijk dat u niet het juiste product heeft aangeschaft. Contact opnemen is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. 

E: [email protected]
T:+31 (0)314-844691

De retouren worden binnen 14 dagen verwerkt en uw geld wordt dan op uw rekening terug gestort.